OIKOS ÉDES KETTES

TE MIT SZERETSZ LEGJOBBAN AZ ÉDES KETTESBEN? AZ ELLENÁLLHATATLANUL FINOM KRÉMES JOGHURT ROPPANÓS FINOMSÁGOKKAL LESZ MÉG KÉNYEZTETŐBB. A KRÉMES JOGHURTOT ÉDES KETTESBEN SZERETED A ROPOGÓS CSOKIS CSILLAGOKKAL? MIT SZÓLNÁL A KÓKUSZÍZŰ GOLYÓK EGZOTIKUMÁHOZ? VAGY A MENNYEI CSOKI DARADOKHOZ? KÉPZELD CSAK EL, MILYEN TÖKÉLETES EGYÜTT A KRÉMES JOGHURT A SÓS-KARAMELLAÍZŰ GOLYÓKKAL! LEGYEN BÁRMILYEN AZ ÍZLÉSED, MINDENKI SZÁMÁRA VALÓDI ÉDES KETTEST TARTOGATUNK... NÉGY ÍZBEN! MERÜLJ EL AZ OIKOS ÉDES KETTESBEN!

TE MELYIK OIKOS-RAJONGÓ VAGY?

TE HOGYAN SZERETED LEGJOBBAN AZ OIKOS ÉDES KETTEST? KEVERVE, SZÓRVA, VAGY MÁRTOGATVA? LEGYÉL BÁRMELYIK TÍPUS, A KRÉMES JOGHURT ÉS A ROPPANÓS FINOMSÁGOK TALÁLKOZÁSA MINDIG ELVARÁZSOL. PRÓBÁLD KI MIND A 4 ÍZBEN!
ÖSSZEKEVERŐS
A TE KEDVENC ÉDES KETTES ÍZÉLMÉNYED A ROPPANÓS FINOMSÁGOK ÉS A KRÉMESEN LÁGY JOGHURT EGYENLETES KEVERÉDÉSÉBEN REJLIK. ÉPP ANNYIRA KEVERED ÖSSZE A KÉT ELLENTÉTES, DE EGYMÁST TÖKÉLETESEN KIEGÉSZÍTŐ ÖSSZETEVŐT, HOGY MINDEN EGYES KANÁL JOGHURTBAN PONTOSAN UGYANANNYI ROPPANÓAN FINOM CSOKIS CSILLAG REJTŐZZÖN.
MÁRTOGATÓS
CSAK ANNYI ROPPANÓS FINOMSÁGOT HELYEZEL A KANÁLRA, AMENNYIRE A TÖKÉLETES PÁROSÍTÁSHOZ ÉPP SZÜKSÉG VAN. ÉLVEZED, AHOGY A KÓKUSZÍZŰ GOLYÓK ELMERÜLNEK A KRÉMESEN FINOM JOGHURTBAN. AHOGY A KANÁL MEGMÁRTÓZIK A FEHÉR JOGHURTTENGERBEN, PONT ANNYIRA KEVEREDIK ROPOGÓS ÉS A KRÉMESSÉG, AMENNYIRE TE SZERETED.
RÁSZÓRÓS
EGYESÉVEL VAGY RÖGTÖN EGY KANÁLLAL, A MENNYISÉG MINDEGY CSAK A JOGHURTFOLYAM TETEJÉN LEGYENEK. HA RÁSZÓRÓS VAGY, AZT SZERETED, AMIKOR A SÓS-KARAMELLAÍZŰ GOLYÓK A KRÉMES JOGHURT TETEJÉRE HUPPANNAK. ROPOGÓS, KRÉMES, ROPOGÓS, KRÉMES. TÖKÉLETES SORREND. SZÓRD, AHOGY TE SZERETED!
KAVARGATÓS
HOL IS LENNE JOBB HELYE A TEJCSOKI DARABOKNAK, MINT A KRÉMESEN LÁGY JOGHURTBA KAVARVA. AZ, HOGY EGYBEN BELESZÓROD VAGY KANALANKÉNT KEVERED, AZ TEJESEN MINDEGY, A LÉNYEG, HOGY A ROPPANÓAN FINOM TEJCSOKI DARABOK ÉS A KRÉMES JOGHURT TALÁLKOZÁSA MINDIG A KEDVENC ÍZÉLMÉNYEDET NYÚJTJA.