RÓLUNK

AZ OIKOS TÖRTÉNETE

Mindig megérdemelsz egy kis szünetet – engedj az Oikos csábításának! Ellenállhatatlanul finom görög joghurtjaink egzotikus ízkombinációinkkal kényeztetnek. Odáig vagy az olyan különlegességekért, mint a füge? Mit szólnál mellé a sült alma fenséges ízéhez? Imádod a lédús ananászt? Képzeld csak el, milyen pompás együtt a vaníliával! Legyen bármilyen az ízlésed, mindenki számára valódi csábításokat tartogatunk... nem egy, nem is kettő, hanem egyenesen három rétegen át! Merülj el az Oikos ízeiben!
"ÉN-IDŐ"
Az én-idő nem mást takar, mint azt, hogy nemet mondasz a mindennapos rohanásra egy rövid ideig, és magaddal foglalkozol, még akkor is, ha csak pár percet engedhetsz meg magadnak. Az, hogy mivel töltöd az én-idődet, csak rajtad múlik... de van rá egy csábító tippünk is: az Oikos Triple Temptation joghurtok fantasztikus ízvilága garantáltan elcsábít, így a kikapcsolódás garantált!

TE MELYIK OIKOS-RAJONGÓ VAGY?

Hiszed vagy sem, mindenkiben van valami közös, akik odáig vannak az Oikosért! Tudj meg többet arról, hogy melyik csoport miért, mikor és hogyan enged az Oikos csábításának és találd meg, te hova tartozol!
SZÁMODRA AZ ÉN-IDŐ A LEGFONTOSABB?
Ha tudatosan törekszel arra, hogy elég időd jusson magadra, akkor rád is igaz a mondás: “ép testben ép lélek.” Gyakran veszel részt wellness-hétvégéken, jársz masszázsra, ügyelsz a külsődre? Netán jógázol, szeretsz egy jó könnyvel lazítani, és talán még a mindfulness kifejezés sem idegen a számodra? Ha ezek közül minél több igaz rád, annál valószínűbb, hogy te egy igazi én-időre törekvő egyéniség vagy! Élvezd az Oikost harmonikus életed édes részeként!
ÉDESSZÁJÚ VAGY?
Bármiért lelkesedsz, legyen az bármilyen ízesítésű, textúrájú, készüljön bármilyen receptúra alapján – a lényeg, hogy fenségesen édes legyen? Ha ezzel egyetértesz, akkor úgy tűnik, valódi édesszájú vagy: élvezd a három rétegű, ellenállhatatlan Oikos joghurtokat is édes kalandozásaid során!
HEDONISTA VAGY?
Számodra az étel elkészítése és annak élvezete az egyik legfontosabb dolog az életben? A közösségi médiában szinte mást se követsz, mint gasztro-oldalakat? Képtelen vagy nemet mondani még egy újabb, gusztusos falatnak? Ne aggódj, nem vagy egyedül ezzel! A vérbeli hedonisták aligha tudnak nemet mondani a csábításra, de ezzel nincs semmi baj! Légy büszke rá, hogy minden egyes kanál Oikost úgy élvezel, mint senki más!