Cseresznye
A gömbölyded, lágy ízű cseresznye íze a maggal együtt megsütve olyan, akár a manduláé!

Szőlő
Talán szokatlanul hangzik, de az íze ellenállhatatlan! A sütés felerősíti a szőlő ízét és össze is tömöríti. Sós és édes ételekhez is egyaránt ajánljuk!

Eper
Sütve minden falatnak olyan az íze, mint az eperlekváré – leszámítva az ahhoz hozzáadott cukrot!

Körte
A sült körte olyan ízletes, hogy már önmagában is felér egy desszerttel, viszont mivel igazán egészséges, reggelinek is kiváló!

Bogyós gyümölcsök
A bogyós gyümölcsök, mint például a vörös- vagy kékáfonya sütése még jobban kihozza az ízüket, még édesebbek lesznek és mindeközben ízletes gyümölcsszósz is kisül belőlük!